Käyttöehdot

Verkkosivuston käyttöehdot

1. Ehdot

Käyttämällä tätä verkkosivustoa, johon pääsee osoitteesta https://www.internetopas.com/, sitoudut noudattamaan näitä verkkosivuston käyttöehtoja ja hyväksyt, että olet vastuussa sopimuksesta soveltuvien paikallisten lakien kanssa. Jos et hyväksy jotakin näistä ehdoista, et pääse käyttämään tätä sivustoa. Tämän verkkosivuston materiaalit ovat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilain suojaamia.

2. Käytä lisenssiä

Lupa myönnetään tilapäisesti ladata yksi kopio internetopas.com-sivuston materiaaleista vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tilapäiseen katseluun. Tämä on lisenssin myöntäminen, ei omistusoikeuden siirto, ja tämän lisenssin nojalla et saa:

  • muokata tai kopioida materiaaleja;
  • käyttää materiaaleja mihin tahansa kaupalliseen tarkoitukseen tai mihin tahansa julkiseen näyttöön;
  • yrittää kääntää mitään internetpas.com-sivuston sisältämää ohjelmistoa;
  • poista materiaalista kaikki tekijänoikeus- tai muut omistusoikeudelliset merkinnät; tai
  • materiaalin siirtäminen toiselle henkilölle tai materiaalin ”peilaus” millä tahansa toisella palvelimella.

Tämä antaa internetopas.com-sivuston lopettaa toimintansa, jos näitä rajoituksia rikotaan. Irtisanomisen yhteydessä myös katseluoikeutesi lakkaa ja sinun tulee tuhota hallussasi oleva ladattu materiaali, olipa se painettuna tai sähköisessä muodossa. 

3. Vastuuvapauslauseke

Kaikki internetopas.com-sivuston materiaalit tarjotaan ”sellaisenaan”. internetopas.com ei anna takuita, oli se sitten ilmaistua tai epäsuoraa, minkä vuoksi kumoaa kaikki muut takuut. Internetpas.com ei myöskään anna minkäänlaisia ​​väitteitä verkkosivustollaan olevien materiaalien tarkkuudesta tai luotettavuudesta tai muutoin sellaisista materiaaleista tai tähän verkkosivustoon linkitetyistä sivustoista.

4. Rajoitukset

internetopas.com tai sen toimittajat eivät ole vastuussa vahingoista, joita aiheutuu internetpas.com-sivuston materiaalien käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää, vaikka internetpas.com-sivustolle tai tämän verkkosivuston valtuutetulle edustajalle olisi ilmoitettu suullisesti tai kirjallisesti tällaisen vahingon mahdollisuudesta. Jotkin lainkäyttöalueet eivät salli oletettujen takuiden tai satunnaisten vahinkojen vastuun rajoituksia. Nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

5. Tarkistukset ja virheet

Internetopas.com-sivustolla näkyvä materiaali saattaa sisältää teknisiä, typografisia tai valokuvavirheitä. internetopas.com ei lupaa, että mikään tämän verkkosivuston materiaalista on tarkkaa, täydellistä tai ajantasaista. internetopas.com voi muuttaa verkkosivustollaan olevaa materiaalia milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. internetopas.com ei sitoudu materiaalien päivittämiseen.

6. Linkit

internetopas.com ei ole tarkistanut kaikkia sen Web-sivustolle linkitettyjä sivustoja eikä ole vastuussa minkään tällaisten linkitettyjen sivustojen sisällöstä. Minkään linkin olemassaolo ei tarkoita, että internetopas.com hyväksyy sivuston. Minkä tahansa linkitetyn verkkosivuston käyttö on käyttäjän omalla vastuulla.

7. Sivuston käyttöehtojen muutokset

internetopas.com voi muuttaa näitä verkkosivustonsa käyttöehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näiden käyttöehtojen nykyistä versiota.

8. Yksityisyytesi

Lue tietosuojakäytäntömme.

9. Sovellettava laki

Kaikki internetpas.com-sivustoon liittyvät vaatimukset ovat Suomen lakien alaisia ​​ottamatta huomioon sen lainvalintasäännöksiä.