Top 3 parhaat rahapelit netissä vuonna 2022

Ihmiset ympäri maailmaa ovat aina olleet hyvin innokkaita pelaajia jo paljon ennen kuin teknologia ja internet olivat ylipäätään olemassa. Niiden saapumisen myötä niin pelaaminen kuin itse pelit ovat muuttaneet hurjasti muotoaan.

Nykypäivänä moni pelaa netissä erilaisia videopelejä, mutta myös rahapelien suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Tätä nykyä niitä löytyy markkinoilta jo tuhansia erilaisia, joista kaikkein parhaimmat yksilöt esitellään tässä artikkelissa.

Parhaimmat rahapelit netissä 2022

1)   Big Bass Bonanza Megaways

 • Pelikehittäjä – Pragmatic Play + Reel Kingdom
 • RTP – 96,70 %
 • Varianssi – Todella korkea
 • Maksimivoitto – 4 000x

Pragmatic Playn ja Reel Kingdomin yhteistyössä kehitetty Big Bass Bonanza Megaways on todella korkean volatiliteetin omaava kolikkopeli, joka on tämän suositun kalastusteemaisen pelisarjan 3:s osa.

Kyseinen slotti pitää sisällään kuusi rullaa ja 2-6 riviä, joille voi muodostua 324-46 656 linjaa joka kierroksella. Voittoyhdistelmän saaminen edellyttää, että samoja symboleja – mahdollisilla wildeilla höystettynä – löytyy voittolinjalta kahdesta kuuteen kappaletta.

Peruspelin aikana, jossa on nähtävillä useita eri perussymboleja, wildeja, scattereita, kolikkovoitoilla varustettuja kaloja ja niitä metsästäviä kalastajia, ei voi aktivoida minkäänlaista erikoistoimintoa.

Täysin ilman erikoistoimintoja pelissä ei kuitenkaan jäädä, sillä minimissään kolmella scatterilla aktivoituu pelin ilmaiskierrostoiminto. Sen aikana aiemmin mainitut kalastajat noukkivat kolikkovoitoilla varustettuja kaloja.

Myös itse kalastajiin sisältyy oma keräilytoiminto, jossa neljän kalastajan välein kalojen voittokerroin voi nousta x2:een ja lopulta jopa x10:een. Ja mikäli rullilla on vain kalastajia, mutta ei kaloja, bazooka- ja dynamiitti-toiminnot räjäyttävät kaikki symbolit uusiksi.

2)   Fruit Party

 • Pelikehittäjä – Pragmatic Play
 • RTP – 96,50 %
 • Varianssi – Todella korkea
 • Maksimivoitto – 5 000x

Pragmatic Playn kehittelemä Fruit Party on todella korkealla volatiliteetilla varustettu grid-slotti, jonka maksimivoitto on 5 000-kertainen omaan panokseen nähden. Sitä ja hieman maltillisempia voittoja pääsee jahtaamaan 7×7-kokoisessa peliruudukossa, jossa voitto on mahdollista saada viidellä samalla toisiaan koskettavalla symbolilla.

Pelin perussymboleiden lisäksi mukaan mahtuu vain scattereita, eli wildeja ei tarvitse tällä kertaa odotella. Scattereilla voi aktivoida pelin ilmaiskierrostoiminnon, joiden aikana pelissä esiintyy normaalia enemmän voittokertoimia.

Ilmaiskierrosten aikana kertoimia voi ilmestyä myös x4-versioina, kun taas peruspelissä kerroin on vain x2. Kertoimet voivat kuitenkin yhdistyä toisiinsa ja ne voivatkin kertoa voiton maksimissaan 256-kertaisesti.

3)   Monopoly Live

 • Pelikehittäjä – Evolution Gaming + Hasbro
 • RTP – 96,23 %
 • Varianssi – Korkea
 • Maksimivoitto – 10 000x

Vaikka kolikkopelit ovat hyvin suosittuja nettikasinoilla, eivät ne suinkaan ole ainoita pelejä, joiden parissa pelaajat viettävät aikaa. Live-pelit ovat nostaneet suosiotaan viimeisen parin vuoden sisään kovalla vauhdilla, kun ne ovat vieneet nettipelaamisen askeleen lähemmäs aitoa pelikokemusta.

Yksi tällaisista peleistä on Hasbron ja Evolution Gamingin yhteistyössä luotu Monopoly Live, joka herättää kaikille tutun lautapelin eloon ikään kuin kahdessa osassa.

Ensimmäinen näistä pitää sisällään onnenpyörän, sitä ja peliä pyörittävän juontajan sekä kohdat, joihin panostuksia voi asettaa. Onnenpyörästä löytyy 54 kohtaa, jotka ovat sekoitus seuraavia:

 • Kolikkovoitot: x1 – x10
 • Chance: Kolikkovoitto / voittokerroin
 • Bonuspelit: 2 Rolls / 4 Rolls

Pelikierros alkaa panostuksen asettamisella, jonka jälkeen onnenpyörä pistetään pyörimään. Muut tapahtumat ovat melko itsestäänselviä, mutta bonuspelin kohdalla Herra Monopoly hyppää tuolistaan ja suuntaa klassisen lautapelin pelilaudalle.

Ennen bonuspelin alkua tonteille ilmestyy satunnaisesti rakennuksia, jotka kohottavat tonttien alkuperäistä voitonmaksua. Sitten Herra Monopoly lähtee laudalla liikkeelle noppien heiton osoittaman luvun mukaisesti. Bonustoiminto kestää niin pitkään, että heitot loppuvat, jonka jälkeen tapahtuu voitonmaksu.

Jätä kommentti