Tara Calico: Nuoren naisen katoaminen ja polaroidikuvan löytö

Vuonna 1988 nuori nainen nimeltä Tara Calico katosi, kun hän oli pyöräilemässä kotinsa lähellä Belenissä, New Mexicossa. Vuotta myöhemmin löydettiin polaroidikuva, joka näyttää esittävän häntä vangittuna. Kuvat herättivät paljon julkisuutta ja spekulaatioita – oliko kuvissa todella Tara? Vai oliko se joku muu? Hänen katoamisensa on edelleen mysteeri.

Tara Calico polaroidkuva

Mitkä ovat Tara Calicon katoamiseen liittyvät teoriat?

Tara Calicon katoamiseen liittyy useita teorioita, joista suosituin on, että hänet on siepattu. Jotkut uskovat, että polaroidivalokuva, jotka löydettiin vuosi hänen katoamisensa jälkeen, näyttävää hänet vankeudessa, kun taas toiset uskovat, että kysessä voi olla jonkun aivan muun henkilön kuva. Hänen katoamisensa on edelleen mysteeri.

Toinen teoria on, että hän karkasi kotoa. Tätä tukee se, että hän jätti kaikki tavaransa jälkeensä eikä ottanut autoaan mukaansa. Taran äiti ei kuitenkaan usko tähän teoriaan. Hän uskoo, että hänen tyttärensä ei olisi koskaan lähtenyt hyvästelemättä.

Kolmas mahdollisuus on, että hän joutui yliajon uhriksi. Tämä voisi selittää, miksi hänen ruumistaan ei koskaan löydetty. Poliisi ei kuitenkaan ole koskaan löytänyt mitään todisteita tämän teorian tueksi.

Oli totuus mikä tahansa, Tara Calicon katoaminen on edelleen mysteeri. Toivottavasti jonain päivänä saamme selville, mitä hänelle tapahtui.

Todisteet, jotka viittaavat siihen, että Tara on kuvissa

  • Taran äiti tunnisti hänet kuvasta
  • Kuvassa olevalla naisella olevat korvakorut muistuttavat Taran suosikkikorvakoruja
  • Kuvan naisella on jalassaan syntymämerkki, joka on samanlainen kuin Taran

Miten tapaus on vaikuttanut Taran perheeseen vuosien varrella

Tara Calicon katoaminen on vaikuttanut syvästi hänen perheeseensä. Hänen äitinsä Patty Doel on omistanut elämänsä sille, että hän saa selville, mitä hänen tyttärelleen tapahtui. Tapaus on vaatinut henkisen veronsa myös Taran veljelle ja siskolle. He toivovat edelleen, että jonain päivänä he saavat selville, mitä heidän siskolleen tapahtui.

Jätä kommentti