Sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden verkkokaupat Suomessa

Useimmat ihmiset ajattelevat vesikouruja vain silloin, kun sataa kaatamalla ja kourut ovat tulvillaan. Kouruilla on kuitenkin tärkeä rooli kodissasi ympäri vuoden, ei vain ankaran sään aikana. Myöskään lumiesteiden tai palotikkaiden tärkeää merkitystä ei usein muisteta, sillä lumi voi pudota katolta vain talvella ja keväällä ja palotikkaille on vielä harvemmin oikeaa käyttöä, mutta silloin kuin niitä tarvitaan, niin on tosi kyseessä.

Tässä artikkelissa esittelemmekin suurimmat sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden verkkokaupat Suomessa ja kerromme lyhyesti miksi kyse on niin tärkeästä asiasta.

Kouruset.fi

Kouruset on yritys, joka on erikoistunut parvekevedenpoisto- ja sadevesijärjestelmien sekä kattoturvatuotteiden asentamiseen ammattilaisille tai kuluttajille. Kouruset myy tuotteita myös verkossa kouruset.fi verkkokaupan kautta.

Sadex

Sadex on perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten sadevesijärjestelmien kehittämiseen, myyntiin ja asennukseen. Se on pystynyt vakiinnuttamaan asemansa yhtenä alan johtavista yrityksistä keskittymällä rakentamaan pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiin ympäri Suomea.

Tikaskauppa

Tikaskauppa on pieni perheyritys Halikosta. Heidän päätehtävä on varmistaa, että kaikkien asiakkaiden katot käyttävät korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kovia sääolosuhteita ja raskaita lumikuormia Suomalaisissa olosuhteissa ja myös säälle alttiimmilla rannikoseuduilla.

Vesikourujen merkitys

Vesikourut eli rännit on suunniteltu keräämään sadevettä ja ohjaamaan se pois kotisi perustuksista. Näin estetään veden vuotaminen kellariin tai ryömintätilaan, mikä voi johtaa vakaviin ongelmiin, kuten homeeseen. Kourut auttavat myös suojaamaan maisemointiasi ohjaamalla sadeveden pois herkistä istutuksista.

Jos sinulla ei ole kouruja tai jos niitä ei huolleta kunnolla, saatat joutua kohtaamaan vakavia ongelmia myöhemmin. Vesivahingot ovat yksi kalleimmista korjaustyypeistä, joita kodinomistajat voivat joutua kohtaamaan, joten on tärkeää tehdä kaikki voitava niiden välttämiseksi. Siksi on niin tärkeää asentaa sadevesikourut ja varmistaa, että ne ovat hyvässä toimintakunnossa.

Voit tehdä muutamia asioita kourujen ja syöksytorvien kunnossapitämiseksi. Ensinnäkin sinun on tarkistettava ne säännöllisesti roskien, kuten lehtien ja oksien, varalta. Jos asut alueella, jossa on paljon puita, kourut on ehkä puhdistettava useammin. Kourut on myös tarkastettava vaurioiden, kuten halkeamien tai reikien, varalta. Jos huomaat vaurioita, on tärkeää, että ne korjataan mahdollisimman pian uusien ongelmien välttämiseksi.

Palotikkaiden merkitys

Palotikkaat eli palotikkaat ovat tärkeä osa mitä tahansa rakennusta. Ne tarjoavat ihmisille mahdollisuuden poistua tulipalon sattuessa. Monet luulevat, että palotikkaita tarvitaan vain, jos asuu kerrostalossa, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Palotikkaat ovat pakolliset, jos korkeus ikkunalta maahan on yli 3,5 metriä.

Jätä kommentti