Parhaat ilmaiset pilvipalvelut

Jos olet kuten useimmat yrityksen omistajat, etsit aina tapoja säästää rahaa. Siksi ilmaiset pilvipalvelut voivat olla niin houkuttelevia. Pilvitallennus ja -laskenta voi olla kallista, mutta sen ei tarvitse olla. Saatavilla on useita loistavia ilmaisia pilvipalveluita, jotka voivat auttaa yritystäsi säästämään rahaa ja parantamaan tehokkuutta. Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme joitakin parhaita ilmaisia pilvipalveluja yrityksille ja sitä, miten niistä voi olla hyötyä sinulle.

Google Drive

Yksi parhaista ilmaisista pilvipalveluista yrityksille on Google Drive. Google Driven avulla voit tallentaa jopa 15 Gt:n verran tietoja ilmaiseksi. Tämä on loistava vaihtoehto, jos sinun on tallennettava suuria tiedostoja tai varmuuskopioita. Lisäksi Google Driven avulla voit käyttää tiedostojasi millä tahansa laitteella, mikä helpottaa projektien työstämistä riippumatta siitä, missä olet.

iCloud

Toinen loistava ilmainen pilvipalvelu yrityksille on iCloud. iCloud tarjoaa ilmaista tallennustilaa enintään viisi gigatavua. Tämä sopii erinomaisesti asiakirjojen, valokuvien ja muiden pienten tiedostojen tallentamiseen. iCloudissa on myös helppo jakaa tiedostoja muiden kanssa, mikä voi olla hyödyllistä, kun työskentelet yhteisten projektien parissa.

Dropbox

Myös Dropbox on hyvä ilmainen pilvipalvelu yrityksille. Dropbox tarjoaa kaksi gigatavuailmaiseksi. Tämä sopii erinomaisesti asiakirjojen, valokuvien ja muiden pienten tiedostojen tallentamiseen. Dropboxin avulla on myös helppo jakaa tiedostoja muiden kanssa, mikä voi olla hyödyllistä, kun työskentelet yhteisten projektien parissa.

OneDrive

OneDrive on suosittu ilmainen pilvipalvelu, joka on hyvä yrityksille, on OneDrive. OneDrive tarjoaa jopa viisi gigatavua ilmaista tallennustilaa, mikä on hyvä vaihtoehto, jos haluat tallentaa asiakirjoja tai valokuvia, mutta et halua niiden vievän liikaa tilaa kiintolevyltäsi. Voit käyttää One Drivea myös yhteistyövälineenä jakamalla tiedostoja muiden kanssa sovelluksen Jaa-toiminnolla tai lähettämällä linkkejä sähköpostitse tai tekstiviestillä. Parasta tässä ilmaisessa pilvipalvelussa? Se synkronoituu automaattisesti kaikkien laitteiden välillä, joten olitpa missä tahansa, sinulla on aina käytössääntiedostojesi uusin versio.

Tresorit

Yksi vähemmän tunnettu erinomainen ilmainen pilvipalvelu on Tresorit. Tämän ilmaisen turvallisen tiedostojen jako- ja yhteistyövälineen avulla voit jakaa asiakirjoja muiden kanssa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tietoturvariskeistä, kuten viruksista tai haittaohjelmista. Voit käyttää sitä myös yritystietojesi varmuuskopiointiratkaisuna, joten jos tietokoneellesi tai kannettavalle tietokoneellesi tapahtuu jotain, sinulla on edelleen pääsy kaikkiin tärkeisiin tiedostoihisi. Ilmaispaketissa on enintään kolme gigatavua tallennustilaa ja rajoittamaton määrä käyttäjiä tiliä kohden, mutta rajoituksia on kuitenkin siinä, kuinka monta laitetta voit yhdistää kerralla (enintään kaksi). Jos tämä kuulostaa hyvältä, mutta ei riitä tarpeisiisi, sen maksullisten vaihtoehtojen päivittäminen maksaa noin 3 dollaria50 Gt:n tallennustilasta tai 12 dollaria 500 Gt:sta.

Yhteenveto

Nämä ovat vain muutamia parhaista ilmaisista pilvipalveluista yrityksille. Kuten huomaat, vaihtoehtoja on monenlaisia, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Ja muista, että ilmainen ei aina tarkoita halpaa; monet näistä ilmaisista pilvipalveluista tarjoavat ominaisuuksia, jotka kilpailevat maksullisten palvelujen tarjoamien ominaisuuksien kanssa. Jos siis etsit keinoja säästää rahaa ja parantaa tehokkuutta, tutustu näihin ilmaisiin pilvipalveluihin!

Jätä kommentti