DuckDuckGo hakukone – mikä tekee siitä erityisen?

Mikä on duckduckgo hakukone? duckduckgo on yksityisyyttä korostava hakukone, ja sen suosio on kasvanut viime vuosina. duckduckgo hakukone perustuu Chromiumiin, samaan avoimen lähdekoodin koodiin kuin Google Chrome, ja se tarjoaa monia samoja ominaisuuksia. Mutta duckduckgo sisältää myös joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erityisen. Tässä artikkelissa selvitämme, mikä tekee duckduckgo-hakukoneesta erilaisen kuin muut selaimet ja miksi sinun kannattaa harkita sen käyttöä!

Duckduckgo-hakukone ja Chromium

Duckduckgo-hakukone perustuu Chromiumiin, joka on samaa avoimen lähdekoodin koodia kuin Google Chrome. Tämä tarkoittaa, että siinä on monia samoja ominaisuuksia, kuten nopeus, turvallisuus ja laajennukset. duckduckgo sisältää myös joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erityisen. Yksi näistä on ”bangs”-ominaisuus. Bangit ovat pikanäppäimiä, joiden avulla voit hakea muita verkkosivustoja suoraan duckduckgosta. Jos esimerkiksi kirjoitat osoiteriville !g, duckduckgo vie sinut automaattisesti osoitteeseen google.com. Tämä voi säästää aikaa, kun etsit tietoa verkosta.

Yksityisyyden suojaan suuntautuneet hakutulokset

Toinen duckduckgon ainutlaatuinen ominaisuus on sen yksityisyyden suojaan suuntautuneet hakutulokset. Kun käytät duckduckgota, hakujasi ei seurata eikä tallenneta. Duckduckgo ei myöskään näytä sinulle mainoksia hakuhistoriasi perusteella. Tämä tarkoittaa, että voit etsiä mitä tahansa ilman huolta yksityisyytesi vaarantumisesta.

Lue myös: Internetin 5 tärkeintä hakukonetta (lista)

Miksi sinun pitäisi käyttää duckduckgo -hakukonetta?

On monia syitä, miksi sinun kannattaa harkita duckduckgo-hakukoneen käyttöä. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa lisäksi duckduckgo on myös nopea ja turvallinen. Se perustuu Chromiumiin, joten siinä on kaikki Chromen edut, mutta lisätty yksityisyyden suoja. Jos etsit yksityistä ja turvallista selailukokemusta, duckduckgo on täydellinen valinta!

Jätä kommentti